Stel uw vraag


 

Contactgegevens Stichting WOPiT


Tuindorpstraat 61

Gebouw C 01

7555 CS Hengelo

06 - 20567860

directeur@wopit.nl

           

                 logo iso hkz

Stichting Wopit

Stichting WOPiT heeft alsmissiehet bevorderen van (woon)mogelijkheden voor mensen met een psychiatrische kwetsbaarheid en het bevorderen van hun participatie in de maatschappij. Dewoon- en zorgvisievan Stichting WOPiT is gericht op het zo zelfstandig mogelijk wonen en leven in kleinschalige woonclusters met een gemeenschappelijke ruimte binnen een "huiselijke" sfeer. De begeleiding is gericht op herstel- en participatie.

 ANBIKlachtenportaal ZORG

Borne-appétit

Borne appétit is een initiatief vanuit onze woonlocatie in Borne. Iedere 3e woensdag van de maand om 17.30 is er een gezamenlijke maaltijd met de buurt. Alle deelnemende buurtbewoners zorgen samen voor een gezellige avond. Iedereen doet wat; de één kookt, de ander wast af.

Het idee is ontstaan tijdens een overleg met de members (de buurtbewoners van Schaepmanstraat 22 - 24), uit een behoefte om meer verbinding te krijgen met de buurt en om onze mooie gezamenlijke ruimte meer eer aan te doen als ontmoetingsruimte. Met dit initiatief wordt participatie gestimuleerd en de ontmoetingsruimte beter gebruikt.

Zin om mee te koken en eten?

Meld je dan aan door een envelop met naam, telefoonnummer en 3 euro in de brievenbus te doen aan de Schaepmanstraat 22c.

 

 

menu png tripleproamy
menu tripleproamy
menu tripleproamy