Stel uw vraag


 

Contactgegevens Stichting WOPiT


Tuindorpstraat 61

Gebouw C 01

7555 CS Hengelo

06 - 20567860

directeur@wopit.nl

           

                 logo iso hkz

Stichting Wopit

Stichting WOPiT heeft alsmissiehet bevorderen van (woon)mogelijkheden voor mensen met een psychiatrische kwetsbaarheid en het bevorderen van hun participatie in de maatschappij. Dewoon- en zorgvisievan Stichting WOPiT is gericht op het zo zelfstandig mogelijk wonen en leven in kleinschalige woonclusters met een gemeenschappelijke ruimte binnen een "huiselijke" sfeer. De begeleiding is gericht op herstel- en participatie.

 ANBIKlachtenportaal ZORG

WRAP

WRAP staat voor Wellness Recovery Action Plan. Het is een herstelmethode uit Amerika die je helpt om weer grip te krijgen op je leven, als dat door ingrijpende gebeurtenissen is ontregeld.

Stichting WOPiT biedt de mogelijkheid om de WRAP - training te volgen. Tijdens de training ga je onderzoek doen naar wat voor jou werkend is in herstel. Je gaat een plan maken om je eigen herstel vorm te gaan geven. Belangrijke begrippen hierin zijn: hoop, persoonlijke verantwoordelijkheid, eigen ontwikkeling, opkomen voor jezelf en steun. Het plan is vooral gebaseerd op dat wat al goed gaat.

 

 

menu png tripleproamy
menu tripleproamy
menu tripleproamy