Stel uw vraag


 

Contactgegevens Stichting WOPiT


Tuindorpstraat 61

Gebouw C 01

7555 CS Hengelo

06 - 20567860

directeur@wopit.nl

           

                 logo iso hkz

Stichting Wopit

Stichting WOPiT heeft alsmissiehet bevorderen van (woon)mogelijkheden voor mensen met een psychiatrische kwetsbaarheid en het bevorderen van hun participatie in de maatschappij. Dewoon- en zorgvisievan Stichting WOPiT is gericht op het zo zelfstandig mogelijk wonen en leven in kleinschalige woonclusters met een gemeenschappelijke ruimte binnen een "huiselijke" sfeer. De begeleiding is gericht op herstel- en participatie.

 ANBIKlachtenportaal ZORG

Ambulante ondersteuning

Wanneer je een psychiatrische kwetsbaarheid hebt, kan het zijn dat je ondersteuning nodig hebt op één of meer levensgebieden. Stichting WOPiT biedt ondersteuning en coaching bij jou thuis die gericht is op herstel en meedoen in de maatschappij. De ondersteuning en coaching worden gegeven door coaches uit één van de regioteams. 

Als member van Stichting WOPiT onderzoek je samen met jouw coach de krachten en mogelijkheden die jou in staat stellen te groeien in herstel en opnieuw een plek te vinden in de maatschappij. De coach sluit bij jou aan en gaat uit van jouw hulpvragen en wensen. En coaching is niet alleen praten; alles wat jou helpt om je levensdoelen te bereiken kan ingezet worden!

Wil je weten of ambulante ondersteuning van Stichting WOPiT iets voor je is? Meld je dan HIER aan voor een oriënterend gesprek.

menu png tripleproamy
menu tripleproamy
menu tripleproamy