Stel uw vraag


 

Contactgegevens Stichting WOPiT


Tuindorpstraat 61

Gebouw C 01

7555 CS Hengelo

06 - 20567860

directeur@wopit.nl

           

                 logo iso hkz

Stichting Wopit

Stichting WOPiT heeft alsmissiehet bevorderen van (woon)mogelijkheden voor mensen met een psychiatrische kwetsbaarheid en het bevorderen van hun participatie in de maatschappij. Dewoon- en zorgvisievan Stichting WOPiT is gericht op het zo zelfstandig mogelijk wonen en leven in kleinschalige woonclusters met een gemeenschappelijke ruimte binnen een "huiselijke" sfeer. De begeleiding is gericht op herstel- en participatie.

 ANBIKlachtenportaal ZORG

Geclusterd wonen

Als je een psychiatrische kwetsbaarheid hebt en je wilt graag zelfstandig wonen met behoud van eigen regie en met ondersteuning dichtbij, dan is wonen in een kleinschalige voorziening van Stichting WOPiT met geclusterde woningen wellicht een passende oplossing.

Als huurder van een woning binnen een voorziening met geclusterd wonen, ben je member van Stichting WOPiT en ontvang je ondersteuning van een coach uit één van de regioteams. De aanwezigheid en bereikbaarheid van de coaches zijn afgestemd op de ondersteuningsbehoefte.

Stichting WOPiT bezit geen woningen maar stimuleert en faciliteert het zelfstandig wonen in een geclusterde setting. Stichting WOPiT biedt geclusterd wonen aan op 5 woonlocaties in Twente.

Geclusterd wonen bij Stichting WOPiT is een woonvorm met gemiddeld 15 woningen die meestal in een woonwijk staan. De zelfstandige huurwoningen bieden optimale privacy en hebben altijd een woonkamer, een slaapkamer, een eigen keuken, badkamer en voordeur. De woonvorm beschikt over een gezamenlijke keuken, woonkamer en tuin.

Geclusterd wonen biedt de mogelijkheid van enerzijds veiligheid en optimale privacy en anderzijds sociale participatie en levensvrijheid.

Wil je weten of wonen bij Stichting WOPiT iets voor je is? Meld je dan HIER aan voor een oriënterend gesprek. 

menu png tripleproamy
menu tripleproamy
menu tripleproamy