Stel uw vraag


 

Contactgegevens Stichting WOPiT


Tuindorpstraat 61

Gebouw C 01

7555 CS Hengelo

06 - 20567860

directeur@wopit.nl

Stichting Wopit

Stichting WOPiT heeft alsmissiehet bevorderen van (woon)mogelijkheden voor mensen met een psychiatrische kwetsbaarheid en het bevorderen van hun participatie in de maatschappij. Dewoon- en zorgvisievan Stichting WOPiT is gericht op het zo zelfstandig mogelijk wonen en leven in kleinschalige woonclusters met een gemeenschappelijke ruimte binnen een "huiselijke" sfeer. De begeleiding is gericht op herstel- en participatie.

 ANBIKlachtenportaal ZORG
ISO 9001 certificatie logo

KRACHTWERK

Wat is Krachtwerk?

Krachtwerk is een krachtgerichte basismethodiek om mensen te ondersteunen in hun herstel, zodat ze weer meedoen, erbij horen, ertoe doen en kunnen zijn wie ze willen zijn. Uitgangspunt is dat members ook bij tegenslag het vermogen hebben te herstellen en hun leven weer op en aan te pakken.

Krachtwerk:

SRH

SRH is een afkorting van Systematisch Rehabiliterend Handelen. Dit is een methodiek die ondersteuners helpt om mensen te ondersteunen in hun herstelproces. Daarbij worden de persoonlijke mogelijkheden en capaciteiten, die door de beperking op de achtergrond zijn geraakt, weer in waardigheid hersteld ofwel gerehabiliteerd.

menu tripleproamymenu hover tripleproamy
menu tripleproamymenu hover tripleproamy
menu tripleproamymenu hover tripleproamy