Stel uw vraag

kantoor@wopit.nl


Adres Bedrijfsbureau:

Tuindorpstraat 61, 7555CS, Hengelo

06-20567860 (overdag van 09:00 - 17:00 uur)

           

                 logo iso hkz

Stichting Wopit

De stichting Wopit heeft als missie het bevorderen  van woonmogelijkheden voor mensen met een psychiatrische kwetsbaarheid en het bevorderen van hun participatie in de maatschappij. De woon- en zorgvisie van Wopit is gericht op het zo zelfstandig mogelijk wonen en leven in kleinschalige woonvoorzieningen met een gemeenschappelijke ruimte binnen een "huiselijke" sfeer. De begeleiding is gericht op herstel- en participatie.

 ANBIKlachtenportaal ZORG

Wopit

Wonen & Leven

Je hebt een psychiatrische kwetsbaarheid en je wilt in contact met je buren maar toch zelfstandig wonen, dan is wonen in een kleinschalige voorziening met geclusterde woningen wellicht een passende oplossing.

Als huurder van een woning binnen een voorziening metgeclusterd wonenben je member van WOPiT en ontvang je ondersteuning van een coach van hetregioteam. De aanwezigheid en bereikbaarheid van deze coaches zijn afgestemd op de ondersteuningsbehoefte.

WOPiT bezit geen woningen maar stimuleert en faciliteert het zelfstandig wonen in een geclusterde setting. WOPiT kan vanaf 2017 geclusterd wonen aanbieden in tenminste 6woonlocatiesin Twente.

Overigens kan vanuit elke woonsituatie een beroep worden gedaan op ambulante herstelondersteuning door WOPiT. Ben je geïnteresseerd en heb je een psychiatrische kwetsbaarheid maak dan een afspraak voor een oriënterend gesprek.

 

menu hover tripleproamy
menu tripleproamy
menu tripleproamy