Stel uw vraag


 

Contactgegevens Stichting WOPiT


Tuindorpstraat 61

Gebouw C 01

7555 CS Hengelo

06 - 20567860

directeur@wopit.nl

Stichting Wopit

Stichting WOPiT heeft alsmissiehet bevorderen van (woon)mogelijkheden voor mensen met een psychiatrische kwetsbaarheid en het bevorderen van hun participatie in de maatschappij. Dewoon- en zorgvisievan Stichting WOPiT is gericht op het zo zelfstandig mogelijk wonen en leven in kleinschalige woonclusters met een gemeenschappelijke ruimte binnen een "huiselijke" sfeer. De begeleiding is gericht op herstel- en participatie.

 ANBIKlachtenportaal ZORG
ISO 9001 certificatie logo

Wopit

Wonen & Leven

Je hebt een psychiatrische kwetsbaarheid en je wilt in contact met je buren maar toch zelfstandig wonen, dan is wonen in een kleinschalige voorziening met geclusterde woningen wellicht een passende oplossing.

Als huurder van een woning binnen een voorziening metgeclusterd wonenben je member van WOPiT en ontvang je ondersteuning van een coach van hetregioteam. De aanwezigheid en bereikbaarheid van deze coaches zijn afgestemd op de ondersteuningsbehoefte.

WOPiT bezit geen woningen maar stimuleert en faciliteert het zelfstandig wonen in een geclusterde setting. WOPiT biedt geclusterd wonen aan op 6woonlocatiesin Twente.

Overigens kan vanuit elke woonsituatie een beroep worden gedaan op ambulante herstelondersteuning door WOPiT. Ben je geïnteresseerd en heb je een psychiatrische kwetsbaarheid maak dan een afspraak voor eenoriënterend gesprek.

 

menu hover tripleproamy
menu tripleproamymenu hover tripleproamy
menu tripleproamymenu hover tripleproamy