Stel uw vraag


 

Contactgegevens Stichting WOPiT


Tuindorpstraat 61

Gebouw C 01

7555 CS Hengelo

06 - 20567860

directeur@wopit.nl

Stichting Wopit

Stichting WOPiT heeft alsmissiehet bevorderen van (woon)mogelijkheden voor mensen met een psychiatrische kwetsbaarheid en het bevorderen van hun participatie in de maatschappij. Dewoon- en zorgvisievan Stichting WOPiT is gericht op het zo zelfstandig mogelijk wonen en leven in kleinschalige woonclusters met een gemeenschappelijke ruimte binnen een "huiselijke" sfeer. De begeleiding is gericht op herstel- en participatie.

 ANBIKlachtenportaal ZORG
ISO 9001 certificatie logo

Wij vinden duurzaamheid een belangrijk onderdeel van ons werk. Naast dat we duurzaam met ons personeel op willen gaan, willen we ook duurzaam omgaan met de wereld waarop we leven. We hebben daarvoor diverse projecten opgestart en blijven samen kijken naar kansen om nog duurzamer te werk te gaan. Projecten die we nu hebben lopen zijn: 

- Terugdringen van papiergebruik. We willen als organisatie minder papier gaan gebruiken en maken daarom gebruik van schriften met Whiteboard pagina's:

bamboo books wopit

- Onze nieuwste locatie aan de Javastraat hebben wij volledig duurzaam laten bouwen. Zo zijn er zonnepanelen, laadpalen voor elektrische auto's, warmtepomp en is er geen gas aansluiting meer aanwezig. 

javastraat

- Wij stimuleren het gebruik van fietsen door o.a. een e-bike plan en op elke locatie een dienstfiets die gebruikt kan worden.

Op verschillende locaties hebben wij een vergroeningsplan (voor bio-diversiteit) in gang gezet. Zo hebben we veel tegels ingewisseld voor mooi groen:

goor        terras

menu tripleproamymenu hover tripleproamy
menu tripleproamymenu hover tripleproamy
menu tripleproamymenu hover tripleproamy